Newborn-shoot Informatie

 

 

 

" Newborn-Shoot "

 

 

De shoot vindt bij jullie thuis plaats en ik neem dan alle spulletjes mee (mutsjes, haarbandjes, dekens, props, achtergronden, etc). Ik vind het prettiger voor de ouders en baby om de shoot in julie eigen omgeving te doen, vooral omdat deze altijd tijdens de kraamdagen plaatsvindt.

 

Om teleurstellingen te voorkomen doet u er goed aan een newborn-shoot tijdens uw zwangerschap te boeken. Ik noteer dan de uitgerekende datum en jullie bellen als de baby is geboren om een definitieve datum en tijd voor de shoot vast te leggen. Wacht niet te lang met boeken om zeker te zijn dat ik plek vrij kan houden rond de uitgerekende datum!

 

Ik fotografeer newborns in natuurlijk daglicht. Dit zorgt voor zacht en natuurlijke lichtomstandigheden. Mocht het toch zo zijn dat er in uw woning onvoldoende lichtinval is, dan kan er overlegd worden om de shoot in mijn (natuurlijk licht) studio te doen.

 

Een newborn shoot wordt in de eerste 21 levensdagen uitgevoerd. Dan is het nog mogelijk de baby in een foetus-houding te leggen en slaapt hij/zij nog lekker veel en diep. Ervaring leert dat vanaf de 10de levensdag regeldagen kunnen voorkomen. Maar het is altijd per baby verschillend en uiteraard streef ik er naar onder alle omstandigheden de beste resultaten te behalen. Mocht jullie baby tijdens de shoot echter echt niet op zijn/haar gemak zijn, absoluut niet willen slapen, een regeldag te hebben of overgevoelig zijn voor prikkels, dan kan het soms beter zijn om de shoot te staken en een nieuw afspraak te maken, bijvoorbeeld een paar dagen later. Dit zal altijd in goed overleg gebeuren.

 

Graag neem ik nog enkele tips, wensen, etc met jullie door in een persoonlijk contact bij het boeken van de shoot. Dit om ervoor te zorgen dat deze zo relaxed mogelijk verloopt voor jullie en jullie baby om zo de mooiste resultaten te behalen.

 

Terug

 

 

Copyright © All Rights Reserved ~ Kezke Fotografie ~ 0031-6-37447008 ~ info@kezke.nl