Over Kezke

 

 

 

" Gevoel in beeld "

Welkom bij Kezke Fotografie!

 

Mijn naam is Kerryanne Krayema, geboren in Australie in 1972 en samen met mijn vriend en hond woonachtig in Poppel - Belgie (vlakbij de grens met Nederland).

 

Mijn passie is fotografie - Mijn ultieme droom! Kezke Fotografie is hieruit geboren. Waarom Kezke: In Australie is de koosnaam voor Kerry - 'Kez'. Mijn vriend heeft hier ooit een Nederlandse verbastering van gemaakt - 'Kezke' en dit is lekker bij mij blijven plakken!

 

Gedreven door mijn liefde voor fotografie ben ik in aanraking gekomen met het fotografie vak. Inmiddels enkele jaren zet ik mij in om uw zwangerschap, die eerste tedere momenten van uw pasgeboren baby, de stappen daarna in mijn eigen stijl vast te leggen. Mijn stijl is puur, een tikkeltje lief, met gebruik van zachte kleuren en tonen. Mijn newborn-shoots vinden met name plaats bij de klant thuis, heerlijk relaxed in uw eigen omgeving in de tempo van uw kindje. Baby en zwangerschapshoots voer ik uit in mijn eigen studio aan huis in een heerlijk huiselijk en ontspannen sfeer. Niets gedwongen, lekker ontspannen.

 

Mijn doel: liefde, puurheid en bijzondere levensgebeurtenissen in beeld brengen in een ontspannen setting met een grenzeloos geduld en als resultaat: beelden om te blijven koesteren!

 

Neem een kijkje in mijn portfolio en neem gerust contact op met alle vragen en/of wensen.

 

 

xo Kerryanne

Copyright © All Rights Reserved ~ Kezke Fotografie ~ 0031-6-37447008 ~ info@kezke.nl