Prijzen

 

" Priceless Memories "

 

ALGEMEEN

Na afloop van de shoot zal ik binnen de 2 tot 3 weken een link naar uw persoonlijke gallery opleveren. Hierin kunt u een selectie maken van de gewenste bestanden, met vermelding van producten die u graag bestelt.

 

Graag plaats ik per shoot een paar foto's online op mijn website en/of facebook of bepaalde foto's worden gebruikt in Kezke Fotografie flyers, etc. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan graag vooraf aan de shoot even melden!

 

Voor shoots op locatie gelden reiskosten van 0,40 cent per km.

 

Hieronder een overzicht van de shoot prijzen (geldig vanaf 1 januari 2017) en wat hierbij inbegrepen is.

 

ZWANGERSCHAP (Studio)

125 Euro voor de shoot, inclusief 5 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. De shoot duurt gemiddeld 1 uur. Max 3 personen, waarvan 1 zwanger.

Meer informatie

 

NEWBORN (op locatie bij de klant thuis)

195 euro voor de shoot, inclusief 5 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Mogelijkheid om broertje(s) en/of zusje(s) erbij op enkele foto's. Een newborn-shoot duurt gemiddeld 3 uur, maar kan soms zelfs wat langer zijn afhankelijk van de baby, zijn (slaap)ritme, etc.

Meer informatie

 

BABY (Studio)

125 euro voor de shoot, inclusief 5 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Shoot duurt ongeveer 60 mins. De leukste leeftijd om een babyshoot te doen is als hij/zij al op de buik kan liggen en het hoofdje kan optillen, of daarna vanaf dat hij/zij zelfstandig kan zitten. Denk hierbij aan 3 maanden, 6 maanden, 9maanden of 1 jaar! Allemaal verschillende en leuke fases in het leven van uw kindje om vast te leggen.

 

CAKE SMASH & SPLASH (Studio)

145 euro voor de shoot, inclusief 5 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Tarief is per kindje en inclusief de taart . Shoot duurt gemiddeld 90 mins. Informeer ook naar de mogelijkheid om een (verjaardags)kaartje door mij te laten ontwerpen met foto's van de shoot!

Meer informatie

 

PRINT PAKKETTEN

Bovenop de verschillende shoot-pakketten heeft u de mogelijkheid om extra hoge resolutie bestanden en fantastische producten bij te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Copyright © All Rights Reserved ~ Kezke Fotografie ~ 0031-6-37447008 ~ info@kezke.nl